impressie achterzijde

Nieuwbouwproject Nieuwe Haverlandschool

Oude tijden herleven! Herinneringen aan stoepkrijt en touwtje springen komen terug! Op de rand van Rubroek en Oud-Crooswijk wordt het vroegere schoolgebouw aan de Haverlandstraat getransformeerd naar 15 maisonnettes.

Per woonlaag zullen er 5 maisonnettes worden gerealiseerd met 2 of 3 slaapkamers. De woonruimte varieert tussen de 62m² en 113 m². Op de begane grond zijn er 4 woningen met een eigen tuin. De woningen op de eerste en tweede verdieping worden allemaal uitgerust met een balkon. De voorlopige verkoopprijzen liggen tussen €370.000 en €630.000 kosten koper.
De verschillende verdiepingen zijn zowel met de trap als met de lift bereikbaar. Dat is lekker binnen komen! Vanuit de hal bereik je de fijne woningen. Alle woningen kunnen worden voorzien van een volledig ingerichte badkamer en keuken in een modern chique stijl, wel zo makkelijk. Desgewenst kan je je woning dus helemaal eigen maken.

Deze gerenoveerde appartementen worden verkocht door MAARTENMakelaardij Transformatie. Zo koop je dus een gloednieuwe woning!
Word jij blij van het stadsleven en heb jij altijd al dichtbij de binnenstad willen wonen? Dan is dit perfect!

Binnenkort meer informatie

Dit is een vooraankondiging. Binnenkort komt hier meer informatie over dit transformatieproject, zoals gedetailleerde tekeningen, afmetingen, impressies en definitieve verkoopprijzen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier.

Meer informatie? Schrijf je nu in!

impressie voorzijde

Bedankt voor je inschrijving

potloden

Bedankt voor je interesse in het transformatieproject Nieuwe Haverlandschool. De ingevulde gegevens zijn naar ons verstuurd.
Hou deze website  in de gaten. Op korte termijn komt hier meer informatie beschikbaar.

Omgeving

Verkopend makelaar

logo makelaar & hypotheken

Maaskade 121
3071 NK Rotterdam
E-mail
Website